Feng Shui

Bureau K2 VOOR DE KWALITEIT VAN ONZE LEEFOMGEVING

adviseur openbare ruimte

Doel van het eeuwenoude Chinese Feng Shui is het creëren van een harmonieuze en prettige woon– en werkomgeving waarin onze Ch’I vrijelijk kan stromen.


Als Feng Shui consultant stel ik een ‘diagnose’ van uw huis, winkel of werkruimte. Ik kijk o.a. naar de plattegrond en indeling, mogelijke energieblokkades, onbalans, functies, plaatsing meubilair, gebruik van kleur en eventueel de tuin.


In mijn praktijk kom ik vaak bij mensen die vlak voor, of juist middenin, een veranderingsproces zitten, zoals een andere baan, een geboorte, gezondheidsproblemen of een nieuw huis.  Uiteraard kunnen ook andere thema’s of (wens)dromen aan bod komen.


Na een inleidend gesprek lopen we samen alle ruimten langs. Na afloop ontvangt u een schriftelijk advies. Deze kunt u op eigen tijd en eigen wijze uitvoeren. Dit zal uiteindelijk een positieve invloed hebben op vele facetten van uw leven.

Ik heb lesgehad van internationaal bekende  Feng Shui meesters, zoals Stephen Devine, Roger Green, Alex Stark en Ronald Chin.


Binnen Feng Shui komen al mijn  interesses en talenten samen: spiritueel maar wel met beide voeten op de grond, oog voor harmonie, ruimte en detail én altijd in  samenspraak met de ander.


Het bestuderen van het complexe Feng Shui is voor mij een levenslange uitdaging.

Sinds 1995 gaf ik Feng Shui adviezen aan particulieren, bedrijven en organisaties, waaronder:


- Stichting Tibetaanse Geneeswijzen, Amsterdam

- ICAS, civiel-technisch adviesbureau, Zaandam

- Maitreya Instituut, Amsterdam

- Stichting Noppes

- Joya Design, kledinggroothandel

- Cursuscentrum Myster (DE)

- Conferentieoord Madhuvidya (DE)

- Tablo BV, wereldwinkel/galerie

- Circa 150 (praktijk)woningen.

Wil je meer kleur in je huis (en je leven), maar vind je het moeilijk om te kiezen uit de oneindige hoeveelheid mogelijkheden?


Ik kom, gewapend met inspiratiemap en kleurenwaaier, naar je toe voor een kleuradvies. Of het nu gaat om een enkele muur of een compleet huis, ik geef advies op basis van jouw wensen en behoeften.


Kosten: € 40 per uur (gemiddeld 2 uur).

Een standaard Feng Shui consult duurt circa 3 uur en  kost € 225.


Bijzondere situaties (woongroep, praktijkwoning, etc.): prijs in overleg. Minder draagkrachtigen kunnen korting krijgen. 


Een standaard consult voor bedrijven is € 275.

Grotere bedrijven (> 7 werknemers) prijs in overleg.

 

Tarieven zijn inclusief reiskosten en verslag en exclusief BTW.